Scott Wallace, eigenaar van dit Amerikaanse bedrijf, is expert op het gebied van beluchte rietvelden. Het gepatenteerde ‘forced bed aeration’ concept maakt het mogelijk om zwaarder belaste typen afvalwater energiezuinig en natuurlijk te zuiveren.
GWT is een associatie van 11 partners die zich wereldwijd met rietvelden bezighouden. Rietland bvba is één van de stichtende leden van deze organisatie. Samen kunnen we voor iedere situatie waarin een helofytenfilter een geschikte optie is een oplossing uitwerken. Over heel de wereld. Voor tal van toepassingen.
Ingenieurbüro Blumberg is één van de oudste specialistische firma’s die zich bezig houden met afvalwaterzuivering en slibontwatering met rietvelden. Rietland bvba werkte al voor diverse projecten met plezier met hen samen.

Onze vaste aannemer Cofrax is vaak betrokken bij onze projecten. Zowel voor aanleg van riolering, plaatsing van putten als de aanleg van rietvelden. Ook zorgen zij voor de productie en plaatsing van het Phytocube systeem.

Onze Chinese partner DeHua Ecotech, waarmee wij diverse projecten realiseerden voor de zuivering van kanaalwater met Phytoair® systemen.